Verhoest Verzekert

Vacature relatiebeheerder verzekeringen

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN DYNAMISCHE RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN

Een KBC-verzekeringsagentschap bestaat uit een hecht team van medewerkers, onder leiding van een zelfstandig verzekeringsagent. Het spreekt vanzelf dat je nauw samenwerkt met zowel je verzekeringsagent als je collega’s voor de verkoop van verzekeringsproducten en de afhandeling van schadegevallen. Je komt dagelijks in contact met de cliënten van het agentschap: naast particulieren, ook zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepers. Doelgroepen die een grotere expertise vragen op verzekeringsvlak. Bovendien kent KBC een uniek distributiemodel waarbij het plaatselijk bankkantoor en verzekeringsagentschap nauw samenwerken. Om het team te versterken, zoekt het KBC-verzekeringsagentschap VERHOEST VERZEKERT van STADEN een relatiebeheerder verzekeringen (m/v).

Je profiel

Ben je contactueel en proactief? Werk je zelfstandig en goed georganiseerd? Heb je een uitgesproken commerciële feeling en neem je zelf initiatief naar potentiële cliënten? Dan is de functie van relatiebeheerder verzekeringen in een verzekeringsagentschap zeker iets voor jou.

Je functie

Als relatiebeheerder verzekeringen ben je gedreven om cliënten te adviseren binnen en/of buiten het agentschap (particulieren en/of ondernemers). Je legt vlot contact, werkt zelfstandig offertes uit en onderhandelt autonoom met potentiële en bestaande cliënten. Je werkt een op maat gesneden verzekeringspakket uit.
Als relatiebeheerder verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor:
− het permanent screenen van de lokale markt op commerciële kansen,
− het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken met nieuwe en bestaande cliënten,
− het persoonlijk opvolgen en uitdiepen van de cliëntenrelatie
− het actief beheren van schadedossiers

Aanbod

In een KBC-verzekeringsagentschap is de zelfstandige agent jouw werkgever.
Je komt terecht bij een groeiend verzekeringsagentschap waar je verder kan meewerken met de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan de verdere uitbouw van het kantoor. Met een collegiaal en sterk team van 4 mensen maken wij het verschil naar de klanten. Familiale, open communicatie en vertrouwen. Wij bieden je een full time functie (37,5 uur) met verantwoordelijkheid, uitdagingen en ruimte voor ideeën. Uiteraard staat daar een prima salaris tegenover + mogelijkheid tot loonbonus + extra legale voordelen ( o.a. groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques).
Van bij de start in een agentschap kun je rekenen op een stevige basisopleiding in verzekeringen en een degelijke ondersteuning op je werkplek.

Interesse?

Met minstens een bachelordiploma (of gelijkwaardige werkervaring) en affiniteit met verzekeringen kun je meteen solliciteren.
Stuur je sollicitatiebrief met vermelding van de vacature naar hanz.verhoest@verz.kbc.be.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij : Hanz Verhoest, op het nummer 051 70 07 26